Termeni si Conditii
Conform cerintelor Regulamentului European 2016/679 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ISLAND FOREST are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

• In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.
• Cand completati formularul de contact, ne furnizati informatii precum: numele si prenumele, adresa de email si dupa caz prin completarea campului "Mesaj" ne puteti furniza informatii despre adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, informatii despre produse, etc.
• Prin completarea datelor tale, in formularul de contact iti dai acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ISLAND FOREST.
• Ele sunt stocate in serverul firmei, la care are acces doar persoana desemnata de catre societate ca fiind responsabila cu prelucrarea datelor personale (GDPR).

Folosirea datelor personale furnizate de catre client

Datele cu caracter personal sunt utilizate de catre ISLAND FOREST in urmatoarele scopuri:
• Oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la produsele sau serviciile noastre;
• Cereri de oferte sau diferite informatii si nelamuriri;
• Pentru a raspunde intrebarilor sau comenzilor adresate de catre clienti catre firma noastra.

Drepturile utilizatorilor

Ne puteti cere in orice monent sa va stergem informatiile personale din evidentele noastre trimitand un mail la adresa [email protected] cu specificatia dorita.

Consimtamantul

Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord cu politica noastra de confidentialitate.