Termeni si Conditii
Conform cerintelor Regulamentului European 2016/679 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ISLAND FOREST are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

• In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.
• Cand completati formularul de contact, ne furnizati informatii precum: numele si prenumele, adresa de email si dupa caz prin completarea campului "Mesaj" ne puteti furniza informatii despre adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, informatii despre produse, etc.
• Prin completarea datelor tale, in formularul de contact iti dai acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ISLAND FOREST.
• Ele sunt stocate in serverul firmei, la care are acces doar persoana desemnata de catre societate ca fiind responsabila cu prelucrarea datelor personale (GDPR).

Folosirea datelor personale furnizate de catre client

Datele cu caracter personal sunt utilizate de catre ISLAND FOREST in urmatoarele scopuri:
• Oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la produsele sau serviciile noastre;
• Cereri de oferte sau diferite informatii si nelamuriri;
• Pentru a raspunde intrebarilor sau comenzilor adresate de catre clienti catre firma noastra.

Drepturile utilizatorilor

Ne puteti cere in orice monent sa va stergem informatiile personale din evidentele noastre trimitand un mail la adresa [email protected] cu specificatia dorita.


Politica de retur

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a returna materiale lemnoase? Am nevoie de factura / bon?

Conform legislatiei romane in vigoare, cheresteaua si lemnul de foc cu volum mai mare de 0,1 m3 (metri cubi) se transporta doar cu Aviz de insotire cu regim special.
Acest Aviz il poti obtine doar de la Ocolul Silvic competent, cu atributii in zona in care se afla depozitata cheresteaua sau lemnul de foc.
Cu acest Aviz obtinut de la Ocolul Silvic, te vei deplasa la sediul societatii Island Forest SRL pentru retur, in termenul scris pe aviz.*

Cum se obtine Avizul de Insotire cu regim special:
• depui o cerere la Ocolul Silvic competent;
• detii si prezinti la Ocolul Silvic Avizul de Insotire cu Regim Special emis de ISLAND FOREST SRL pentru cheresteaua și lemnul de foc cu volum mai mare de 0,1 m3 pe care doresti sa le returnezi;
• platesti la Ocolul Silvic tariful de emitere a Avizului de Insotire cu Regim Special.
In mod normal, conform legislatiei in vigoare, un angajat al Ocolului Silvic se va deplasa la locul unde este depozitata cheresteaua pentru a completa avizul si pentru a genera Codul Unic de langa masina in care este incarcata cheresteaua sau lemnul de foc ce trebuie returnate.
* Atentie! Dupa expirarea termenului avizului emis de Ocolul Silvic, acesta nu mai este valabil, iar cheresteaua sau lemnul de foc nu mai pot fi transportate si returnate.

Care sunt costurile returului pentru materiale lemnoase?

Costurile aferente intregului proces sunt suportate de Client. ISLAND FOREST SRL nu este responabila pentru taxele si tarifele cerute de Ocolul Silvic cu competente in zona de depozitare a Clientului.

Consimtamantul

Atat prin utilizarea site-ului nostru, cat si a produselor achizitionate denota ca esti de acord cu termeni si conditiile impuse de politica noastra de confidentialitate.